T.i szoktatok készíteni Panettone-t?
Figyelt kérdés
ha igen milyen lesz?2021. márc. 16. 15:21
1/14 anonim válasza:
Nem.
Mi mazsolás kalácsot szoktunk.
2/14 alletta válasza:
olyan lesz, mint egy kalácsnak lennie kell.
3/14 anonim válasza:
Sima kalács mazsolával, marketingnévvel.
5/14 anonim válasza:
El sem tudom képzelni hogy miben tudják ilyen magasra és ilyen szépen még sütni a bolti panettonét.
6/14 anonim válasza:
Sehogy. Az nem panettone, csak egy kotyvaszmányos marketingvakítás.
7/14 anonim válasza:
Imadom ezeket az olasz kalacsokat, de meg sem probalom elkesziteni ... Culinarisban szoktam venni kegyetlen dragan ... de annyira kulonlegesek voltak idaig, annyira finom, hogy biztos nem tudnam leutanozni itthon.
8/14 A kérdező kommentje:
én is néztem h egy kilo sincs 2000 forint én egy kicsit ettem és az rohadtul nem olyan mint egy kalács, rendkívül érdekes volt az állaga ezért kérdem h ezt vajon el lehet érni otthon is
illetve yt annyi videó van de mindnek más a receptje és akkor még a kovászos változatot nem is említettem
2021. márc. 17. 07:21
9/14 anonim válasza:
Ketezernel azert egy kicsitt tobb ... unnep tiszteletere talan megengedheto ... eddig ez izlett a legjobban [link] ... szerintem nem lehet ilyet otthon csinalni.
10/14 A kérdező kommentje:
2021. márc. 17. 07:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!