Meddig áll el a panettone?
Figyelt kérdés
Ajándéknak szeretném sütni. Az átadás előtt hány nappal lehet megsütni?2019. dec. 8. 11:39
1/9 anonim válasza:
Hetekig, ha jól be van csomagolva.
2/9 anonim válasza:
Mivel ez egy kalács én biztos nem várnék vele sokat.
Bár megromlani nem fog egy jó darabig, de hogy az állagának nem tesz jót,ha sokáig van tartogatva az biztos!
Max az átadás előtt 2 nappal sütném meg.
3/9 anonim válasza:
Hát 2, a panettone tipikusan az a a fajta sütemény, ami sokaig eltarthato allagromlas nélkül. Hivatalosan 45 napig is eltartható.
4/9 anonim válasza:
2-es: a panettone pont az a kalácsfajta, aminek egy-két hetes állás KELL ahhoz, hogy optimális íze és állaga legyen!
5/9 anonim válasza:
2-es vagyok és majd átadom a 68 éves OLASZ anyósomnak az üzenetet, hogy eddig egy életen keresztül szarul csinálta. A Gyakori szerint az az igazi, ha másfél hónappal a fogyasztás előtt gyártja le.
(Mondjuk nekem totál mindegy, mert nem ehetek ilyesmit)
6/9 anonim válasza:
Ah, rögtön gondoltam, hogy jon valami ehhez hasonló duma, bár én arra tippeltem, hogy a férj lesz olasz cukrász. 🤣🤣🤣
7/9 anonim válasza:
Hát persze, hogy gondoltad, hiszen mindenki önmagából indul ki.
8/9 anonim válasza:
Nem draga, abból indultam ki, hogy a sajat hozza nem értést és a huyleseget az emberek többsége azzal amgyarazza, higy ő maga/közeli hizzatartozo/barát szakértő a kérdésben és tőle tudja. 😗
9/9 anonim válasza:
2-es/5-ös/7-es: Ha tényleg igaz lenne, akkor az elsö hozzászólásodban megemlítetted volna.
Másrészt meg hiába okoskodsz, legalább néznél utána, mielött hülyeségeket írsz és utána még magyarázkodni is próbálsz!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!