Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Meddig áll el a panettone?

Meddig áll el a panettone?

Figyelt kérdés
Ajándéknak szeretném sütni. Az átadás előtt hány nappal lehet megsütni?
2019. dec. 8. 11:39
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Hetekig, ha jól be van csomagolva.
2019. dec. 8. 12:37
 2/9 anonim ***** válasza:
36%

Mivel ez egy kalács én biztos nem várnék vele sokat.

Bár megromlani nem fog egy jó darabig, de hogy az állagának nem tesz jót,ha sokáig van tartogatva az biztos!

Max az átadás előtt 2 nappal sütném meg.

2019. dec. 8. 13:03
 3/9 anonim ***** válasza:
76%
Hát 2, a panettone tipikusan az a a fajta sütemény, ami sokaig eltarthato allagromlas nélkül. Hivatalosan 45 napig is eltartható.
2019. dec. 8. 13:52
 4/9 anonim ***** válasza:
72%
2-es: a panettone pont az a kalácsfajta, aminek egy-két hetes állás KELL ahhoz, hogy optimális íze és állaga legyen!
2019. dec. 8. 14:01
 5/9 anonim ***** válasza:
43%

2-es vagyok és majd átadom a 68 éves OLASZ anyósomnak az üzenetet, hogy eddig egy életen keresztül szarul csinálta. A Gyakori szerint az az igazi, ha másfél hónappal a fogyasztás előtt gyártja le.

(Mondjuk nekem totál mindegy, mert nem ehetek ilyesmit)

2019. dec. 8. 14:59
 6/9 anonim ***** válasza:
88%
Ah, rögtön gondoltam, hogy jon valami ehhez hasonló duma, bár én arra tippeltem, hogy a férj lesz olasz cukrász. 🤣🤣🤣
2019. dec. 8. 15:19
 7/9 anonim ***** válasza:
35%

Hát persze, hogy gondoltad, hiszen mindenki önmagából indul ki.

2019. dec. 8. 15:31
 8/9 anonim ***** válasza:
76%
Nem draga, abból indultam ki, hogy a sajat hozza nem értést és a huyleseget az emberek többsége azzal amgyarazza, higy ő maga/közeli hizzatartozo/barát szakértő a kérdésben és tőle tudja. 😗
2019. dec. 8. 16:03
 9/9 anonim ***** válasza:
73%

2-es/5-ös/7-es: Ha tényleg igaz lenne, akkor az elsö hozzászólásodban megemlítetted volna.

Másrészt meg hiába okoskodsz, legalább néznél utána, mielött hülyeségeket írsz és utána még magyarázkodni is próbálsz!

2019. dec. 8. 16:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!