Nem főtt meg a tojás sárgája. Megehetem?
Figyelt kérdés
Teljesen folyós2021. ápr. 11. 20:37
1/10 anonim válasza:
nyugodtan, úgy finom :) Nem elrontottad, hanem lágytojást főztél, persze nézőpont kérdése, nyilván azon múlik, hogy mi volt a cél. De semmi bajod nem lesz tőle.
2/10 anonim válasza:
Vegyél egy elektromos tojásfőzőt és többé nem lesz ilyen gondod.
3/10 anonim válasza:
Életedben még soha nem láttál / ettél lágytojást??
4/10 A kérdező kommentje:
Megettem, még élek.
De ettem, csak az szilárdabb volt. Baciktól tartottam
2021. ápr. 12. 00:23
5/10 anonim válasza:
????? Miféle baciktól????
Megbízhatatlan helyről veszed a tojást, és tyúxaros volt kívülről??? VAgy mi?
6/10 anonim válasza:
Ezen az alapon majonézt se vásárolj soha, mert abban konkrétan nyers tojás van.
7/10 anonim válasza:
Gyerekkorunkban abszolút hőkezelés nélkül, simán ettük nyersen a tojássárgáját - cukorral kikeverve....
És még élek. :)
8/10 anonim válasza:
#6 ez mondjuk nem túl jó példa. A háziban az van, de a boltiakban pasztőrözött tojáslé vagy tojás por van, többek közt emiatt is eltartható olyan sokáig.
9/10 anonim válasza:
Nem tudom mi van a boltiban, de akkor a kedvedért módosítom:
Ezen az alapon majonézt se készíts soha, mert abban konkrétan nyers tojás van. De JOBB étteremben sem egyél, mert ott is nyers tojásból, helyben készítik a majonézt! Sőt egyes turmixokban is van nyers tojás.
(6-os voltam, szevasz!)
10/10 anonim válasza:
#9 Nem kötözködésnek írtam, csak tényt közöltem. Nem engem kell meggyőznöd. Viszont a hibás állításokat kontraproduktívnak tartom, úgyhogy ha ilyet látok, akkor kijavítom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!