Mitôl volt olyan finom a sulis milánói és a tejbegríz?
Figyelt kérdés
2010. aug. 20. 18:29
1/7 anonim válasza:
szerintem egyáltalán nem volt olyan finom, max. ha szereted a vizezett tejbegrízt. Az otthoni nyomába sem érhet.
2/7 anonim válasza:
A milánóit alapporral készítik. Dolgoztam konyhán, nálunk így működött. Szerintem mindenhol így csinálják.
3/7 anonim válasza:
Utolsó vagyok és tényleg fele-fele arányban készül a tejbegríz. Fele víz, fele tej...
5/7 anonim válasza:
hát nektek emlékeitek lehetnek a sulis kajáról. bár én KOLIS kaját eszem, de nem rosszak, sőt! nálunk is finom a tejbegríz, a milánói. sőt szokott sültkacsa és lazac is lenni. rossz helyre jártatok max :D
6/7 anonim válasza:
a tejbegrízt én is imádtam az óvódában, pedig rendesen híg volt és tök kevés kakaóport tettek rá :D
7/7 A kérdező kommentje:
Amikor én jártam suliba, sajnos még nem volt kacsa meg lazac :(
2010. aug. 21. 13:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!