Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miert nem tudok dagasztani?

Miert nem tudok dagasztani?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Nektek hogyan sikerult megtanulni dagasztani?

Mindenki azt mondja milyen konnyu hat nemtudom nekem nem sikerul olyan kezmozdulatokat csinalnom

Miert nem eleg ha csak gyurom😅

Egyszer csak osszelall ahogyan kell nem? Koszonom

2021. ápr. 5. 13:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen, egyszer csak összeáll. Az előző kérdésednél is írtam, hogy ne hagyd abba olyan hamar! :D
2021. ápr. 5. 13:08
 2/12 anonim ***** válasza:
95%
Gyurjad folyamat. Egyszer összeáll, csak lehet több idő kell neki. Nem 2másodoerc összegyúrni egy tesztát. Türelem
2021. ápr. 5. 13:10
 3/12 A kérdező kommentje:

[link]

Ezt a videot nezem eleg egyszerunek tunik

Nekem nem igy mutattak a dagasztast :o igy meg nem probaltam ez is jo modszer?

2021. ápr. 5. 13:12
 4/12 A kérdező kommentje:

[link]

Igy probaltam mar parszor de nemtudom ezt a kezmozdulatot felvenni 😅 tok benanak erzem magam

2021. ápr. 5. 13:14
 5/12 anonim ***** válasza:
18%
Igazából csak felfele kell huzogatnod a tesztat. Ennyi. Belejösz. Gyakorlas
2021. ápr. 5. 13:21
 6/12 anonim válasza:
7%
Géppel is lehet, de ha mindenképp kézzel szeretnéd, akkor fokozatosan hagyd el a gép használatát(pl. ha félig kész, akkor kezd el kézzel stb.)
2021. ápr. 5. 13:27
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi, de nekem nem teljesen világos, hogy mi nem megy. :D

Dagasztani ugye akkor kezdünk, mikor a tészta már egynemű - összeállt. De te azt írod, hogy egyszer csak összeáll, tehát nem is áll össze rendesen? :D

Egyébként tényleg nem nehéz, csak gyakorlás kérdése.

Én - miután összeállt rendesen a tészta - úgy szoktam, ahogy az első videóban látható. A mozdulat maga egyszerű, de mire "rendesen" megdagasztod, az nem könnyű dolog. Számomra legalábbis :D

Ne add fel :D

2021. ápr. 5. 13:27
 8/12 A kérdező kommentje:

Osszegyurom osszeall

De dagasztani nem sikerul es nem lessz olyan a tesztaja amilyennek kell levegos

De kiprobalom amit elsonek linkeltem be az gyeszerunek tunik mert a masodik varriacioval probalkoztam de nem sikerult

2021. ápr. 5. 13:30
 9/12 anonim ***** válasza:
89%

Hát, azért annak idő kell mire rendesen megdagasztod.

Most néztem meg mindkét videót. Én - miután összeáll a tészta - az első videó szerint csinálom. Aztán a "végén" pedig a második szerint.

Így lesz - nekem - szép a tészta. Nem nehéz az a mozdulat, tényleg csak gyakorlás kérdése. Ha egyszer megvan a mozdulat, nem fogod nehéznek találni. :)

7-es voltam

2021. ápr. 5. 13:49
 10/12 anonim ***** válasza:
17%

Verem-verem-verem ... majd bele szakadok ... nem bantok en senkit ... csak verem a habot :) Hobo Blues Band

https://www.youtube.com/watch?v=KJ_hdAjQec4

2021. ápr. 5. 15:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!