Miert nem tudok dagasztani?
Sziasztok
Nektek hogyan sikerult megtanulni dagasztani?
Mindenki azt mondja milyen konnyu hat nemtudom nekem nem sikerul olyan kezmozdulatokat csinalnom
Miert nem eleg ha csak gyurom😅
Egyszer csak osszelall ahogyan kell nem? Koszonom
Ezt a videot nezem eleg egyszerunek tunik
Nekem nem igy mutattak a dagasztast :o igy meg nem probaltam ez is jo modszer?
Bocsi, de nekem nem teljesen világos, hogy mi nem megy. :D
Dagasztani ugye akkor kezdünk, mikor a tészta már egynemű - összeállt. De te azt írod, hogy egyszer csak összeáll, tehát nem is áll össze rendesen? :D
Egyébként tényleg nem nehéz, csak gyakorlás kérdése.
Én - miután összeállt rendesen a tészta - úgy szoktam, ahogy az első videóban látható. A mozdulat maga egyszerű, de mire "rendesen" megdagasztod, az nem könnyű dolog. Számomra legalábbis :D
Ne add fel :D
Osszegyurom osszeall
De dagasztani nem sikerul es nem lessz olyan a tesztaja amilyennek kell levegos
De kiprobalom amit elsonek linkeltem be az gyeszerunek tunik mert a masodik varriacioval probalkoztam de nem sikerult
Hát, azért annak idő kell mire rendesen megdagasztod.
Most néztem meg mindkét videót. Én - miután összeáll a tészta - az első videó szerint csinálom. Aztán a "végén" pedig a második szerint.
Így lesz - nekem - szép a tészta. Nem nehéz az a mozdulat, tényleg csak gyakorlás kérdése. Ha egyszer megvan a mozdulat, nem fogod nehéznek találni. :)
7-es voltam
Verem-verem-verem ... majd bele szakadok ... nem bantok en senkit ... csak verem a habot :) Hobo Blues Band
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!