Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Az aranygaluska tesztajat...

Az aranygaluska tesztajat dagasztani kell vagy csak gyurni siman?

Figyelt kérdés
2021. jan. 2. 09:43
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Dagasztani kell, akkor lesz jó foszlós
2021. jan. 2. 10:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 A kérdező kommentje:

A 2 es gyorsan torolte a valaszat ahogy latom :'D

Nektek meg koszonom, hogy kialtatok elenne :)

2021. jan. 2. 18:49
 3/3 anonim ***** válasza:
érthetetlen
2021. jan. 26. 17:43
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!