Aranygaluska tésztája meddig jó?
Figyelt kérdés
Anyósom csinált 3 napja nekünk aranygaluskát, nekünk csak a vanilia öntetet kellett volna megcsinálni, alufóliában,táskában előlmaradt a konyhapulton,mi elutaztunk ma jöttünk haza és akkor esett le hogy nem ettük meg. Az ma jó lehet még? Csak mert úgy állok neki akkor az öntetnek. Előre köszi a választ2019. ápr. 12. 11:23
1/3 anonim válasza:
Mi itt csak tippelhetünk, én mondjuk kibontanám, és megnézném. Ha látszatra, szagra nincs semmi hibája, akkor megmelegíteném, megkóstolnám, és ha nem lenne semmi fura íze, akkor megenném.
De a gyakorikérdések válaszadói biztos tudni fogják.
2/3 anonim válasza:
Semmi baja sem lett eddig, ez gyakorlatilag kalácstésztából van, az meg akár egy hétig is eláll, csak emgszárad.
Ez az aranygaluskánál kevésbé gond, mert az öntettöl visszapuhul.
Ha nem penészes, nincs feltüneön rossz, dohos szaga, akkor nyugodtan ehetö.
3/3 anonim válasza:
Az aranygaluska tésztája majdnem olyan mint a kalács.
Mi simán megeszünk 3 napos kalácsot.
Egyébként én is azt csinálnám mint az 1-es, megnézném, hogy jó e még, azaz nem penészedett e be.
Csak nem melegíteném meg, mert minek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!