Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Az aranygaluskat vaniliasodova...

Az aranygaluskat vaniliasodoval hogyan lehet elkesziteni a legkaloriaszegenyebben legdietasabban?

Figyelt kérdés
Legkevesebb hozzavaloval es lehetoleg zsiradek olaj vaj nelkul szeretnem.Van ilyen recept? Eritritolt hasznalok cukor helyett szoval az megoldva.
2017. nov. 1. 18:31
 1/5 anonim ***** válasza:
84%
Sehogy. Normálisan kell elkészíteni és kevesebbet enni belőle. Az édesítőszer amúgy szóba jöhet, de más összetevő nemigen váltható ki mással.
2017. nov. 1. 19:53
 2/5 anonim ***** válasza:
Az sose lesz olyan.
2017. nov. 1. 19:56
 3/5 anonim ***** válasza:
Szóval akkor mit akarsz? Mert ez NEM aranygaluska ;)
2017. nov. 1. 22:23
 4/5 anonim ***** válasza:
Így van, akkor nem kell ilyet enni.. Csinálj normál verziót, egyél belőle keveset (előtte egyél valami könnyebb táplálóbb ételt), és a plusz kalóriákat égesd el utána mozgással. De ha nem égeted el, akkor sem fogsz hízni tőle egy alkalom miatt.
2017. nov. 2. 09:36
 5/5 anonim válasza:

Miután kiderült, hogy inzulinrezisztenciám van, és életmódot váltottam, annyit változtattunk az eredeti recepten, hogy cukor helyett édesítőszert, fehérliszt helyett pedig teljes kiőrlésűt használunk.

Kalóriaszegény még ebben az ‘egészségesebb’ verzióban sem éppen lesz, ezért nem érdemes szigorú diéta alatt fogyasztani. 😅

Vitatkozhatnék az előttem szólókkal, hogy az íze sem lesz így olyan mint az eredetinek. Viszont aki hosszú évek óta egyéb okok miatt odafigyel az étkezésre és ilyen alapanyagokból süt/főz, annak már fel sem fog tűnni, hogy esetleg ez nem olyan finom, másabb.

Én továbbra is imádom.

2022. nov. 20. 08:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!