Dagasztani lehet robot geppel?
Sziasztok.
Pizzat szeretnek sutni viszont nemtudok dagasztani. (Tudom tanuljam meg de most arra nincs idom hogy pancsoljak)
Van ez a fajta robotgepem ebbe van olyan kar ami elvileg dagaszt. Viszont azt nemtudom h ezt suti teszta dagasztasahoz lehet hasznalni??
Jol kidagassza? Kerlek segitsetek ❤ hozzaszolasba linkelem a robotgepem
Attól függ, mekkora mennyiséget akarsz.
Nekem sikerült tönkrevágni a 350wos gépet a 80deka lisztes pizzatésztával
Elso valaszolo megkerdezhetem hogy mi lett a gepeddel hogy tonkre tette?
Masodik bevallom egyszer megrobalkoztam vele de nem sikerult :(
Hiaba probaltam valahogy nem ment :(
Pedig nem nagyon lehet elrontani. Biztos olyan finom kis nőies kezed van, és nem voltál elég erőszakos.
Adni kell a tésztának rendesen.
én dagasztottam már többször is kézi robotgéppel, dagasztókarral. nyilván nem 1 kg lisztbe kell belerakni, azzal nem bírna el valószínűleg, meg nem is olyan nagy az a fej hogy simán dolgozzon vele. fél kiló liszttel simán megpróbálnám. egyébként a technika mindegy hogy hogy próbálkozol vele kézzel... kutyuld keverd nyomkodd, egyszercsak összeáll :D ha nagyon ragad, akkor vajazókés életlen oldalával le szoktam húzni a kezemről a tésztát, nyomatok rá még kis lisztet, és újra nekiesek, általában így már jobb szokott lenni.
amúgy javaslom jaime oliver pizzatésztáját. pikkpakk összeáll, és finom is. nekem legalábbis az a kedvenc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!