Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miert tiszta viz a csirkecomb...

Miert tiszta viz a csirkecomb ahogy sutom?

Figyelt kérdés

Nemis lenne baj ha eltunne mire megsulne de ahogy bele szurom a villat tucsog a viztol..... mit csinaljak vele? Sussem tovabb hirtelen? Valakinek valmi otlet? Igy tok gusztustalan.

Csirkecombrol van szo


2021. márc. 31. 11:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én úgy szoktam, hogy mikor begyújtom a sütőt 200 fokra, akkor kezdem a nyers combokat besózni, beborsozni + még valamivel bedörgölni. Aztán olaj a kacsasütőbe, bele a combok (vagy bármilyen más hús), utána még egy pici olajat csorgatok rá (napraforgó étolajat!). Ha a sütő bemelegedett, akkor betolom a lefedett kacsasütőt a combokkal az alsó rácsra (alsó-felső sütés). 40 perc alatt vajpuhára sülnek a combok.
2021. ápr. 1. 11:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/13 anonim ***** válasza:
75%
Kérdező: próbáld meg úgy, hogy serpenyőben nagyon forró olajon körbepirítod, és utána teszed be a sütőbe....
2021. ápr. 1. 12:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/13 anonim ***** válasza:
A húsnedvekre szükség van, attól finom puha, omlós, szaftos a hús belseje is. Ne szurkáld, nem az a célja a sütésnek, hogy minden folyadék eltávozzon a húsból, attól csak élvezhetetlenül összeszáradna.
2021. aug. 9. 09:39
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!