Miert tiszta viz a csirkecomb ahogy sutom?
Figyelt kérdés
Nemis lenne baj ha eltunne mire megsulne de ahogy bele szurom a villat tucsog a viztol..... mit csinaljak vele? Sussem tovabb hirtelen? Valakinek valmi otlet? Igy tok gusztustalan.
Csirkecombrol van szo
2021. márc. 31. 11:21
11/13 anonim válasza:
Én úgy szoktam, hogy mikor begyújtom a sütőt 200 fokra, akkor kezdem a nyers combokat besózni, beborsozni + még valamivel bedörgölni. Aztán olaj a kacsasütőbe, bele a combok (vagy bármilyen más hús), utána még egy pici olajat csorgatok rá (napraforgó étolajat!). Ha a sütő bemelegedett, akkor betolom a lefedett kacsasütőt a combokkal az alsó rácsra (alsó-felső sütés). 40 perc alatt vajpuhára sülnek a combok.
12/13 anonim válasza:
Kérdező: próbáld meg úgy, hogy serpenyőben nagyon forró olajon körbepirítod, és utána teszed be a sütőbe....
13/13 anonim válasza:
A húsnedvekre szükség van, attól finom puha, omlós, szaftos a hús belseje is. Ne szurkáld, nem az a célja a sütésnek, hogy minden folyadék eltávozzon a húsból, attól csak élvezhetetlenül összeszáradna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!