Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A csirkecomb filét hogy...

A csirkecomb filét hogy szokták csinálni, előbb leszedik a húst és úgy sütik, vagy megsütik és aztán vagdossák le?

Figyelt kérdés
2020. dec. 28. 23:17
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
vegyél nyers combfilét.
2020. dec. 28. 23:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

én vagy megveszem már filézve, vagy megsütöm csontosan, és mindenki levagdossa magának a tányérján.

itthon nem vacakolok a hús filézésével, nem vagyok hozzá elég ügyes, nincsenek erre való késeim és legfőképpen gazdaságtalan

2020. dec. 28. 23:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Leszedik a csontról a húst - ez a filézés - és utána sütik.
2020. dec. 29. 04:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
94%

Én először lehúzom a bőrt, amíg a comb még egyben van, nyersen, utána szétvágom alsó-felső combra, és úgy filézem.

Nem nehéz kifilézni, csak egy jó kés kell hozzá, és nagyon kevés hús marad a csonton, szóval nem veszítesz sokat vele. Amúgy a csontból én levest szoktam főzni, nagyon finom, így nem vész kárba.

2020. dec. 29. 06:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Eleve filét veszek. :)
2020. dec. 29. 10:27
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!