A csirkecomb filét hogy szokták csinálni, előbb leszedik a húst és úgy sütik, vagy megsütik és aztán vagdossák le?
Figyelt kérdés
2020. dec. 28. 23:17
2/5 anonim válasza:
én vagy megveszem már filézve, vagy megsütöm csontosan, és mindenki levagdossa magának a tányérján.
itthon nem vacakolok a hús filézésével, nem vagyok hozzá elég ügyes, nincsenek erre való késeim és legfőképpen gazdaságtalan
3/5 anonim válasza:
Leszedik a csontról a húst - ez a filézés - és utána sütik.
4/5 anonim válasza:
Én először lehúzom a bőrt, amíg a comb még egyben van, nyersen, utána szétvágom alsó-felső combra, és úgy filézem.
Nem nehéz kifilézni, csak egy jó kés kell hozzá, és nagyon kevés hús marad a csonton, szóval nem veszítesz sokat vele. Amúgy a csontból én levest szoktam főzni, nagyon finom, így nem vész kárba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!