Mi a trükkje hogy a húsra tapadjon a fűszer ?
Figyelt kérdés
Sose tapad ra annyira zsírral vagy olajjal sem
Pl csirkecomb al
2020. máj. 27. 18:44
1/5 anonim válasza:
vizes/nedves húsfelületre fűszer, olaj csak utána
2/5 anonim válasza:
Sutopapirra teszed, azon fűszerezed alul felül, becsomagolod a papirba, majd picit megklopfolod vagy csirkecomb esetében kicsit görgeted az asztalon
3/5 anonim válasza:
A zsiradék miatt csúszik le. Szárazon pácold, és csak a tepsiben olajozd.
4/5 A kérdező kommentje:
Eddigi módszerem az volt
H kis olajjal bekevertem a fűszereket és azt rákentem
A húsra ,ezek szerint rosszul csinaltam 😀
2020. máj. 27. 20:24
5/5 anonim válasza:
Ahány ház annyi szokás 😁 én szárazra törlöm majd vékonyan olajozom és úgy fűszerezek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!