Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mi a trükkje hogy a húsra...

Mi a trükkje hogy a húsra tapadjon a fűszer ?

Figyelt kérdés

Sose tapad ra annyira zsírral vagy olajjal sem

Pl csirkecomb al



2020. máj. 27. 18:44
 1/5 anonim ***** válasza:
87%
vizes/nedves húsfelületre fűszer, olaj csak utána
2020. máj. 27. 19:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
93%
Sutopapirra teszed, azon fűszerezed alul felül, becsomagolod a papirba, majd picit megklopfolod vagy csirkecomb esetében kicsit görgeted az asztalon
2020. máj. 27. 19:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
A zsiradék miatt csúszik le. Szárazon pácold, és csak a tepsiben olajozd.
2020. máj. 27. 19:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 A kérdező kommentje:

Eddigi módszerem az volt

H kis olajjal bekevertem a fűszereket és azt rákentem

A húsra ,ezek szerint rosszul csinaltam 😀

2020. máj. 27. 20:24
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Ahány ház annyi szokás 😁 én szárazra törlöm majd vékonyan olajozom és úgy fűszerezek.
2020. máj. 27. 22:04
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!