Mi az a 4 fűszer, amit a leggyakrabban használtok? Hol/miben tartjátok azokat?
Só, bors, petrezselyem, bazsalikom
A konyhaszekrényben vannak, abban a kinyitható műanyag dobozban, amiben vettem őket.
Szerintem azt a négy fűszert rakd ki amit a legtöbb alkalommal használsz. (Ha a magyaros konyha rajongója vagy, javaslom ezt a négyet; só, bors, fűszerkömény, pirospaprika)
Só, bors, chili, bazsalikom
Első kettőt műanyag dobozban, második kettőt eredeti csomagolásban
#3 vagyok
A só egy nagy sótartóban van (fából van, ilyen pici "lapát" is jár hozzá) a bors pedig borsőrlőben.
A zöldfűszerek IKEA-ból vett fűszertartókban vannak (az a cuki szívecskés)
só, bors, házi ételízesítő, szárított/fagyasztott petrezselyem.
a só egy nagyobb műanyag dobozban, vettem hozzá fa 'lapátot'. az ételízesítőt befőttes üvegbe tettem, mert nagyobb mennyiség. a fagyasztott petrezselyem zacskóban mélyhűtőben, a bors és a szárított petrezselyem ikeás üveg fűszertartóban van. a bors egész bors, szóval őrlős tető van rajta (ugyanaz a típus mindkettő, erre is rakható sima tető.
egyébként nekem a többi fűszer is ilyen ikeás fekete tetős fűszertartóban van.
A só nagyobb müa dobozban, fedővel, az őrölt paprika csavaros üvegben.
Ilyen kisebb méretű fűszertartóban: őrölt bors, őrölt kömény, bazsalikom, szerecsendió
A többi ritkábban használt fűszerek az eredeti zacsiban, de ezeket összeraktam egy üres kivis-müa. dobozba, és egyetlen mozdulattal tudom arrébb tenni, vagy levenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!