husileves, krémlevesek, pizza, bolognai spagetti, amit szerettek:)
2010. aug. 20. 09:20
2/14 anonim válasza:
Vadas, töltött csirke, gulyásleves, aztán küld el nekem.
2010. aug. 20. 09:24
3/14 A kérdező kommentje:
:) Egyedül vagyok itthon, a család elment 20-ázni..és konkrétan nincs itthon semmi.De csinálok sültkrumplit:)
2010. aug. 20. 09:32
4/14 anonim válasza:
Ha nincs otthol semmi, akkor úgy nehéz lesz:D
2010. aug. 20. 09:37
5/14 anonim válasza:
sült krumpli nem rossz ötlet:D de nézz szét hűtőbe van e fasírt vagy valami süthetsz ki azt is mellé... vagy tejberizs/gríz...valami tészta
2010. aug. 20. 09:46
6/14 anonim válasza:
ma nálunk is sült krumpli (azaz piri-buri) lesz, vegetával meg fokhagymával ízesítve isteni! :) mellé rántott húsi, és rántott máj, savanyúval.
2010. aug. 20. 09:51
7/14 anonim válasza:
Krumpli, szalonna,tojás= isteni kaja!!!
Felkockázod a szalonnát, kisütöd egy teflon serpenyőben, majd kiszeded egy tálra. Felszeletelsz vékonyra annyi krumplit, amennyi szerinted nektek elég lesz. (én fejenként 2 közepeset szoktam). A szalonnazsírba pakolod szépen, körbe a krumplit, megsütöd az egyik felét, majd egy lapáttal megfordítod, hogy a másik fele is szép pirosra süljön. Ha kész, akkor visszapakolod a tetejére a sült szalonnát, és ráöntesz kb. 4 felvert tojást. A lapáttal "megmozgathatod" a krumplit, hogy alulra is kerüljön tojás. Ha megsült a tojás..kész vagy. Isteni, laktató, és kis reszelt sajttal is megbolondíthatod sütéskor a tetejét.
2010. aug. 20. 09:56
8/14 anonim válasza:
Ha sült krumplira vágysz, mellé készíthetsz pl. rántott hagymakarikát: egy fej vöröshagyma, 1 tojás, két kanál liszt és zsemlemorzsa csak van otthon :=). Először a krumplit süsd ki, csak utána a paníros hagymát. Olcsó, gyors, de fejedelmi étek. Jó étvágyat hozzá!
2010. aug. 20. 10:00
9/14 anonim válasza:
Rántott krumplit! Imádom <3
2010. aug. 20. 10:19
10/14 anonim válasza:
nálunk lecsós szelet lesz fokhagymás rizzsel
ha megírod mi van otthon nálatok, akkor javaslunk pár kaját....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!