Krumplikrokett kérdések?
Sokszor próbáltam krumplikrokettet készíteni, különbözö receptek alapján, de eddig sosem lett olyan, mint ahogy szerettem volna, vagy amilyen máshol szokott lenni.
Lehet hajában fött krumpliból készíteni, vagy csak vízben fött krumpliból?
Lényeges a krumpli fajtája?
Mivel szoktátok füszerezni a krumplit?
Hogy készítitek el a masszát, hogy ne legyen túl tömény, de ne is lágyuljon el?
Mit lehet csinálni, hogy sütés során ne szívja meg magát olajjal? (Nem akarom sütöben készíteni)
Mit lehet csinálni, hogy sütés során ne pukkadjanak ki, szép, egyenletes hengerkék legyenek?
Ha valakinek van tényleg jól bevált receptje, kérem, azt is küldje el.
Elöre köszönöm mindenkinek, ha segít.
(A keress rá a neten, rengeteg recept van, stb válaszokat kerüljük el, ezen már régen túl vagyok.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!