Miért ég meg a tetején a sajt?
Figyelt kérdés
Új sütőnk van, jobb is (elvileg...) mint a régi. Amikor olyan sós sütiket sütök amiknek sajt van a tetején, az elég rendesen megég rajta és a tészta nyers marad. Alsó sütés plusz ventillátorral csinálom, sima légkeverés nincs rajta...
180 fokon szoktam. Mit tudnék tenni?
2021. márc. 11. 12:18
1/24 anonim válasza:
Ventillator nelkul sutni?
Vagy lejjebb tenni a tepsit? A leheto legalulra?
2/24 A kérdező kommentje:
Ugy is megegett a teteje:(
2021. márc. 11. 12:22
3/24 anonim válasza:
Próbálkozz úgy, hogy félidőben kiszeded, és akkor szórod rá a sajtot.
4/24 anonim válasza:
alsó-felső sütést nem próbáltad? venti nélkül...
5/24 A kérdező kommentje:
4es: úgy is megég
2021. márc. 11. 12:29
6/24 anonim válasza:
Hát akkor vedd ki 5 perccel a sütési idő vége előtt, és akkor szórd rá a sajtot.
7/24 anonim válasza:
Picivel vedd kisebbre, mondjuk 170 fokra.
8/24 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm
2021. márc. 11. 12:39
9/24 anonim válasza:
alacsonyabb hőfokon süss. ki kell tapasztalni :)
10/24 anonim válasza:
Elsőre én is azt mondom, hogy kicsit alacsonyabb hőmérséklettel próbálkozz.
A másik, hogy a sajton is sok múlik! Zsírtartalmán, szárazanyag tartalmán...
Főleg ezek közt a mű, "növényi" sajtok közt vannak érdekes tulajdonságúak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!