Szoktatok nokedlis ételt csinálni?
Figyelt kérdés
Nem köretként vagy betetként, hanem tejszínes/tejfölös öntettel pl mint egy tészta ételt2021. márc. 10. 12:20
2/13 anonim válasza:
Käsespätzle-t rendszeresen csinálok! Finom osztrák Bergkäse sajttal, és pirított hagymával. :)
3/13 anonim válasza:
A juhtúrós sztrapacska a kedvencem, juhtúró egy sima nokedlit is feldobhat. Ez végül is friss tészta, simán elbír bármilyen feltétet.
4/13 anonim válasza:
Vadásznokedli: kifejezetten finom és mutatós étel
5/13 anonim válasza:
Lecsós nokedlit szoktam készíteni, natúr lecsó, nokedli, petrezselyemzöld a tetejére,(meglepően finom, véletlenül sem kell bele semmi szalonna vagy kolbász, csípős lehet) meg egy olyan ételt, aminek neve sincs, mert én találtam ki: nokedli,összekeverve apróra vágott sok ruccolával, rá pirított gomba és pirított bacondarabok, reszelt sajttal.Ezt a párom még tejföllel szokta meglocsolni, de nekem anélkül jobb.
7/13 anonim válasza:
Kasespatzle-t én is szoktam csinálni.
De szokott lenni nálunk spenótos nokedli is, a tésztájába kell rakni fokhagymás, párolt spenótpürét, gyönyörű zöld lesz, erre mehet túró és tejföl.
Jénaiban rétegezett nokedli is fogy nálunk, erre tojásos tejszínt kell önteni némi szerecsendióval, tetejére bőven sajt.
8/13 anonim válasza:
Sokszor
#4 biglike a vadásznokedlira
9/13 anonim válasza:
Igen, mint a káposztás, vagy a túrós tésztát. Sütőben rásütve kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!