Szerintetek mennyi a reális ára ezeknek?
“ Az árat mindig előre le kell fixálni. Lehet aki megkért azt hiszi, ingyen lesz neki....”
Azert ilyen mennyisegnel ertelmes ember nem szamit arra, hogy csak ugy ingyen kapja...
En a te helyedben a sutiket darabszamban szamolnam (korul kell nezni nehany cukraszda honlapjan), nyilvan ne a budapesti Gerbeaud-hoz viszonyitsd, de jo merce lehet 1-2 kisvarosi cukraszda arlistaja.
Legkozelebb meg tenyleg elore tisztazzatok az arakat, plane ilyen mennyiseg eseteben...
11!
Nem feltétlenül értelmes emberről van szó, hiszen látod, fel se merült az ár kérdése. Hidd el, sokan álom világban élnek, még azon is meglepődnek, ha csak az anyag árat említi az ember. Merthát miért nem olcsó margarinnal csinálod, minek a vaj, jó a kakaópor nem kell minőségi csoki, ennyi pénzért a cukrászdában is rendelhetnék, a tescós olcsóbb, stb
13!
Csak szólok, a cukrászda olcsóbb lenne, mivel ők nagytetelben vasarolnak, nagyüzemben készítenek. Felszámolni meg azt számok fel amit akar, csak ezt előre kell jelezni. Ha a megrendelője azt mondja, nem fizet 7ezret, akkor mit csinál?
15!
Vagy nem. Ha egy 12 szeletes csokitortat kér, akkor ok, csak anyagköltség. De ha 100 szeletes vitorláshajó az igény matrózokkal, akkor tán nem a két szép szeméért fog két napot rászánni az ember.
15-ös, szerintem meg általában nem. Nekem a legjobb barátnőm mondta múltkor, hogy ha majd hétvégén megyek, akkor vigyek pogácsát, mert az nagyon finom. (Svájcban élek, itt nem ismerik a pogácsát.) Na ilyen esetben persze ingyen van, mert hát a legjobb barátnőm, de úgy bármi random ismerősnek nem.
(Mondjuk pont nem volt időm megcsinálni, de vittem hozzávalókat, aztán megsütöttük együtt, így legalább megtanulta ő is.)
Nincs szégyen abban, hogy a munkádért pénzt kérsz.
Ha pl a gyerekeire vigyáznál, az se lenne ingyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!