Mit csináljak tarjából?
Figyelt kérdés
2010. aug. 18. 10:08
1/4 anonim válasza:
Én fokhagymás pácban szoktam 1 éjszaka hagyni,másnap tepsibe rakom,rakok mellé vöröshagymát,fűszereket és sörrel leöntöm és megsütöm.
2/4 anonim válasza:
én előző este bekenem a következő páccal.
méz-mustár-kecsap- fokhagyma. hagymát karikára vágok.
a sózott husiszeleteket bekenem jól a cuccal és lerakom egy tálba, közbe megszórom a hagymával. szorosan lefóliárom. másnap zsíroztt tepsibe átrakom és szntén fólia alatt kb. 45 percig sütöm. ha megpuhule fólia nélkül
pirosra sütöm. nagyon finom szaftos és pikáns.
üdv.
3/4 anonim válasza:
Füstölt szalonnát piritok kakas taréjra.Rá hagymát, szeletelt krumplit,sót. rá a sózott tarja szeleteket.rá megint krumpli karikák, paradicsom karikák, paprika karikát.legfölülre a kakas taréjok.Fólia alatt kb l óra, majd kinyitva még pár perc sütés.
4/4 anonim válasza:
Lacipecsenyét :) Sóval, borssal, paprikával bedörzsölöd és kevés olajon, vízen teflonban hirtelen kisütöd. Mustárral és kenyérrel reggelire, vagy vacsira is jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!