Mit csináljak, hogy ne folyjon a vér a csirke combból sütés után, és lehetőleg ne is süljön meg benne a vér?
Figyelt kérdés
Nagyon undorító amikor éves közben kezd el folyni a vér a húsból, illetve az is, ha megsül a vér és az egész combot undorítóvá teszi. Tudtok valami ötletet?2021. febr. 28. 14:21
11/11 anonim válasza:
Én vízben kifőzöm előbb mindig a combokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!