Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit csináljak, hogy ne folyjon...

Mit csináljak, hogy ne folyjon a vér a csirke combból sütés után, és lehetőleg ne is süljön meg benne a vér?

Figyelt kérdés
Nagyon undorító amikor éves közben kezd el folyni a vér a húsból, illetve az is, ha megsül a vér és az egész combot undorítóvá teszi. Tudtok valami ötletet?

2021. febr. 28. 14:21
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
51%
Én vízben kifőzöm előbb mindig a combokat.
2021. márc. 4. 01:57
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!