Mihez lenne finom a szilvabor?
Figyelt kérdés
Kaptam egy üveggel, nagyon finom, de mihez lehet inni, kínálni?
Mondjuk rizskoch mellé? De van-e olyan húsos étel, főfogás, amihez illik?
2021. febr. 27. 20:26
1/6 PetheD válasza:
Gyümölcsbort általában desszertekhez, gyümölcsökhöz szoktak ajánlani, kínálni, esetleg száraz, félszáraz gyümölcsbort vadhúsokhoz és halételekhez.
Egy kis segítség:
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Akkor a legolcsóbb most kapható talán a kacsasült lenne. Jó. Köszönöm.
Igazából nem annyira írott tanácsra számítottam, hanem személyes tapasztalatra, de kösz az ötletet.
2021. febr. 27. 21:20
4/6 anonim válasza:
Télen mindíg csinál "Bolyhos"forralt bort gyümölcs borokból.Isteni
5/6 anonim válasza:
Berúgáshoz tudnám még ajánlani.
6/6 PetheD válasza:
A kérdésből nem derült ki számomra. Személyes tapasztalatot csak annyit tudok hozzáfűzni, hogy ribizlibort, eperbort és meggybort ittam már, valamelyiket édességhez is próbáltam, húsokhoz nem. Szilvabort még nem kóstoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!