Milyen olcsó, de finom ebédet tudtok ajánlani?
A zöldséglevest már ki találtam, másodikhoz kéne ötlet. (Vagy esetleg nálatok mi a menü ma)
Köszönöm!
Tojásos nokedli a legolcsóbb amit mondani tudok, illetve paprikás krumpli virslivel vagy anélkül.
Én ételszállítótól rendeltem ma, lecsós csirkecombot bulgurral.
Bármilyen tésztás étel: tejfölös, tejszínes sonkás, krumplis tészta stb.
Lángos, fánk, pizza
Tojásos nokedli lesz végül, mert ahoz van itthon minden csak egy fej salátát veszek majd hozzá.
De olyan finomakat írtatok, hogy a következő napokban nem is kell gondolkoznom rajta 😊 Köszi mindenkinek!
Túrós tészta
Mákos guba
Spenót tükörtojással
Rakott krumpli
Almás pite
Tepertős pogácsa
Csinálj csontlevest, és velős piritós a második
Lapcsánka finomfőzelékkel
Krumplis tészta
Rizskoch baracklekvárral
Rizotto
Nálunk ma borsópörkölt volt. Készítesz egy sima pörköltalapot, arra rá a borsó, és megfőzöd. Tésztával vagy rizzsel nagyon finom.
A férjem kedvéért felturbóztam egy kevés csirkehúsal, de a gyerekek anélkül is szeretik.
Én sertéspörköltet főztem mellé tészta páromnak
Desszert vaníliás puding
Nekem halsaláta lett.Főtt tojást tettem bele,lilahagymát,a natúr sütőben kisütött halat,uborkát,olivabogyót.Sóztam,borsoztam,olivaolaj és balzsamecet lett a dressing.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!