az air-fryer, actiFry tipusúakra gondolsz?
Finom, de ne várj olyan élményt, mint egy mekdöncis pommfrit!
A rántott cuccok alapvető tulajdonsága, hogy olajban/zsiradékban sülnek. Természetesen bármit - ezeket is - meg lehet sütni sütőben, vagy ebben a kütyüben - de ne várj ugyanolyan ízélményt, mint a hagyományosan sütöttnél.
Én kétszer próbáltam légkeverős sütőben sütni rántotthúst: először és utoljára. :-D
Ha valakinek szigorúan számolni kell a kalóriákat, vagy egyéb okokból kifolyólag nem ehet bizonyos dolgokat, akkor szerintem inkább kerülni kell és másféléket főzni.
A panír szárazon kisütve szájpadlásszaggató kemény izé lesz...
6: én eleve így csináltam (5-ös vagyok).
Meg sem közelíti azt a finom omlós panírt, ami hagyományos módon sül.
Ahogy mondtam, nekem konkrétan felhorzsolta a szájpadlásomat.
"És ha a sütőben sütés előtt, esetleg közben megsprickolnád olajjal, az nem működne?"
HA annyi olajat spriccelsz rá, amit írnak, akkor semmivel sem zsírszegényebb, mint hagyományosan sütve, viszont ennek ellenére kiszáerad rajta a panír.
Szerintem jobb, ha néha eszel és nem úl sok trendesen kisütött rántott valamit, ami finom, mint azt,ami ugyan nem jó sem ízre, sem állagra, cserébe viszont semmivel sem kalória- illetve zsírszegényebb.
9-es: ha neked a rántott = olajban áztatott, akkor nem tudod, hogy kell elkészíteni. A rendesen kisütött rántott akármi ugyanis nem "ázik" az olajban, nem is szabad észrevehetöen olajosnak lennie.
Másrészt ha valaki rántott húst/halat akar enni, akkor nem fog jól esni neki egy párolt/fött akármi helyette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!