Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A nyomós kekszet hogyan...

A nyomós kekszet hogyan készítitek? Ha sütőpapírra nyomom, nem akar ottmaradni.

Figyelt kérdés
De leégetni se szeretném, ezért lenne jó sütőpapírra tenni. Nyomkodjam egy fémlapra, majd hűtsem le és utána már át tudom rakni kézzel a sütőpapírra anélkül, hogy széttrancsírozódna?

2021. febr. 27. 19:34
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
75%
Keksznyomót az ember pont azért vesz, mert olyan kekszet szeretne ami úgy néz ki, mint amit azzal lehet csinálni... Ezért küzdök még én is vele
2021. márc. 1. 08:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Mi gyerekként teljesen odáig voltunk a keksznyomós kekszekért, és még felnőttként is érzem a nosztalgiát, mikor a nagymamám újra ilyet készít. A csúcs az a típus volt, mikor egymás mellé töltött egy kakaós és egy sima tésztarudat a gépbe, így félig kakaós sütemények készültek. Szóval van ennek értelme azért.
2021. márc. 1. 08:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/13 A kérdező kommentje:

Gyerekként én is :)

De most hozzám került és rájöttem, hogy nem fogok azokkal a matricákkal kínlódni, máshoz viszont tökéletes a masina!

2021. márc. 1. 09:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!