Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen konyhatechnikával...

Milyen konyhatechnikával lehet omlósra készíteni a száraz libamellet?

Figyelt kérdés
2021. febr. 19. 13:22
 1/6 anonim válasza:
8%
páraelszívót kapcsold be
2021. febr. 19. 13:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 A kérdező kommentje:
Nincs páraelszívóm de ha veszel egyett nekem és felszerelteted a konyhában biztosan jól sikerül a libamell
2021. febr. 19. 13:29
 3/6 anonim válasza:
0%
nincs pénzem de felszerelném neked
2021. febr. 19. 13:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Először szárazon megpirítod a külsejét, hogy a bőréből kisüljön a zsírja, majd felöntöd valami lével (alaplével, vagy fehérborral) és kis lángon párolod egy fél órát, majd sütőben takarékon sütögeted még egy órát. Nekem így puha szokott lenni.
2021. febr. 19. 13:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Sous vide vagy konfitálás
2021. febr. 19. 19:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Én konfitálásra szavazok. Dobhatsz be mellé rozmaringot, narancsot is.
2021. febr. 19. 19:27
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!