Milyen konyhatechnikával lehet omlósra készíteni a száraz libamellet?
Figyelt kérdés
2021. febr. 19. 13:22
2/6 A kérdező kommentje:
Nincs páraelszívóm de ha veszel egyett nekem és felszerelteted a konyhában biztosan jól sikerül a libamell
2021. febr. 19. 13:29
3/6 anonim válasza:
nincs pénzem de felszerelném neked
4/6 anonim válasza:
Először szárazon megpirítod a külsejét, hogy a bőréből kisüljön a zsírja, majd felöntöd valami lével (alaplével, vagy fehérborral) és kis lángon párolod egy fél órát, majd sütőben takarékon sütögeted még egy órát. Nekem így puha szokott lenni.
6/6 anonim válasza:
Én konfitálásra szavazok. Dobhatsz be mellé rozmaringot, narancsot is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!