Ha lefagyasztom az élesztőt, majd később, a szavatossági idő lejárta után kiengedem, akkor az még ugyanolyan jó lesz mint szavidő lejárta előtt? Meg kel majd a tésztám?
Figyelt kérdés
2007. dec. 20. 14:50
1/5 anonim válasza:
igen, probáld meg csak nyugodtan!
2/5 anonim válasza:
Szia!
Hat en az elesztovel nem szoktam kiserletezni,nem vagyok valami szuper szakacs ,orulok ha friss elesztovel szepen megket a teszta!az eleszto nem draga ,de ha a meggyurt tesztat kell kidobni az inkabb dragabb!
en azt ajanlom vegyel friss elesztot!
sok sikert!
KELLEMES UNNEPEKET!!
3/5 anonim válasza:
Ha a kelt tésztát le lehet fagyasztani, márpedig lehet, akkor az élesztőt is! Csak meg kell várni, míg felolvad. A kelt tésztát, pedig felolvadás után újra át kell gyúrni, s keleszteni.
Kellemes Ünnepeket!
4/5 anonim válasza:
Az eleszto,mint sok minden mas fagyaszthato. Tapasztalatbol tudom,hogy mindig olyn adagokban fagyasszunk amit egyszerre felhasznalunk,mert ujra fagyasztani tilos!Ha mar egyszer kiengedtuk, a fogyszott etelet akkor el kell hasznalni. Meg a kenyeret is le szoktam fagyasztani-szeletelve mert neha elfelejtek venni,igy mindig van tartalekom es nem erhet meglepetes,ha szukseg van ra.
5/5 anonim válasza:
Igen megkel a fagyasztott élesztővel is a tészta, sőt még sokkal szebben kel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!