Túrós batyut sütök kelt tésztából, túl sok lett; arra gondoltam, hogy félig megsütve lefagyasztom. Szerintetek felengedés után megsütve jó lesz?
Figyelt kérdés
2010. szept. 17. 13:31
1/3 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan lefagyaszthatod,nem lesz semmi baja,sütésnél sem.
2/3 anonim válasza:
Miért nem sütöd meg teljesen? Ha teljesen megsütöd, kihülés után lefagyaszthatod. Mikor újra ennétek, csak kiveszed, és szoba hőmérséleten rövid idő alatt olyan, mint mikor betetted. Én sokszor direkt csinálok nagyobb adag kelt sütit pl beigli. és csak egyszer kell vele dolgozni. Olyat még nem hallottam, hogy félig sütött valaki meg valamit. Félkész mirelit van, de az nem igy készül. 30 éve főzök naponta.
3/3 anonim válasza:
Én is készre sütve fagyasztom le a péksütiket. Szoktam kakaós/fahéjas/vaníliás csigákat, túrósbatyut, lekváros/csokis/sonkás buktát, pogácsát sütni, persze, mivel nem kis munka, egyszerre többet készítek és egy része a sütés és kihűlés után repül a fagyasztóba. Reggel, amikor felkelek, kikapok egy csomagot és mire a család felébred, ki is olvad. Ha gyorsan kell (pl. a gyerek kér uzsonnára), akkor bedobom a mikroba 3-4 percre, olvasztásra.
40/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!