Miért van ráírva a fagyasztott húsokra, hogy felengedés után tilos fagyasztani?
Figyelt kérdés
2010. dec. 16. 14:23
1/5 anonim válasza:
Gőzöm sincs! Már sokszor előfordult hogy visszafagyasztottam, és semmi bajunk nem lett tőle, amikor újból kiengedtem, elkészítettem, majd ettünk belőle.
2/5 anonim válasza:
Mert tilos. :)
Betegséget okozhatnak visszafagyasztva.
3/5 anonim válasza:
mi ezt tanultuk anyagismeretből. Azért, mert ha nem használod fel, és visszateszed, akkor (mikor nincs a mélyhűtőben) elszaporodhatnak benne a baktériumok, így később betegséget okozva.
4/5 anonim válasza:
Én olyat hallottam, hogy ha lefagyasztod, a baktériumok egy része elpusztul, és ha felengeded, a megmaradt hidegtűrő bacik sokkal jobban elszaporodhatnak, és a visszafagyasztás sem állítja meg őket, és ezek között toxikusak is vannak. Szerintem lehet benne valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!