Valaki használ sous vide főzőkészülékeket? Érdemes beruházni?
Nekem van egy ANOVA sous vide készülékem. Szerintem érdemes rá beruházni. Sok húst több (tíz) órán keresztül kell elkészíteni, de megéri a fáradtságot! A készülék amúgy kevés energiával tartja fent a beállított hőmérsékletet, tehát nem dobja meg annyira az áramszámlát sem.
Az elkészült étel elvileg lefagyasztható, olvasztás után pár perc kéregsütés után már ehető is! Ilyet használ sok étterem is, nem a nulláról kezdik készíteni a megrendelt ételt.
Viszont, érdemes akkor már berhuzáni egy vákumozó gépbe is + venned kell műanyag sous vide tasakot, ami megnöveli mind az étel elkészítési árát, mind a termelt műanyagmennyiséget.
Ezen felül vannak youtube csatornák, amik ezzel foglalkoznak (sous vide everything), vagy már a könyvesboltokban is lehet találni olyan receptkönyveket, amik erre a technológiára vannak kitalálva!
Hajrá!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!