Külföldi receptekben amikor ecetet (vinegar, white vinegar) mondanak akkor hány %-os, milyen töménységű ecetre gondolnak?
Tehát az 5%-os almaecet a "vinegar". (ami egyébként barna színű)
Létezet, hogy csak tök egyszerű marketingfogás miatt gyártanak white vinegart?
hát ez az, hogy nincs írvaaz, hogy hány%-os kell, csak annyi, hogy "ecet", illetve "fehér ecet"
Az itthoni "ételecet" az melyik?
Itt van például ez.
Burg 20%-os
De érdekes, mert használaat előtt hígítandónak írja!
Jellemzők
Erjesztett ecet
Biológiai erjesztésű
Természetes termék
Ételecet. Biológiai erjesztés útján előállított természetes termék.
Biztonsági figyelmeztetések
Mérsékelten veszélyes anyag. Szem- és bőrizgató hatású (R36/38).
Gyermekek kezébe nem kerülhet (S2).
Ha szembe jut, bő vízzel azonnal ki kell mosni, és orvoshoz kell fordulni (S26).
Tárolása
Száraz, hűvös helyen tartandó.
Közvetlen napsugárzásnak ne tegyük ki.
Minőségét korlátlan ideig megőrzi.
Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Összetevők
Ivóvíz, Erjesztett ecet, Ecetsav tartalom: 20 g/100 ml.
Használati utasítások
Használat előtt felhígítandó.
Ajánlott hígítás:
1 rész ecet, 10 rész víz.
Oké, itt minden kérdésemre megtalálom a választ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!