Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért adnak bizonyos receptekb...

Miért adnak bizonyos receptekben (kifli, zsemle, talán kenyér is) a nyers tésztához joghurtot?

Figyelt kérdés

2019. jún. 10. 17:05
 1/1 anonim ***** válasza:
92%
Savas kémhatása miatt segíti a tészta kelését, illetve jobb ízt ad a pékárunak. Ezen kívül komplett (állati) fehérjetartalma, valamint zsírtartalma hozzájárul a táplálkozási értékéhez.
2019. jún. 10. 17:43
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!