Miért adnak bizonyos receptekben (kifli, zsemle, talán kenyér is) a nyers tésztához joghurtot?
Figyelt kérdés
2019. jún. 10. 17:05
1/1 anonim 



válasza:





Savas kémhatása miatt segíti a tészta kelését, illetve jobb ízt ad a pékárunak. Ezen kívül komplett (állati) fehérjetartalma, valamint zsírtartalma hozzájárul a táplálkozási értékéhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!