Milyen sütőipari tan/szakkönyvet ajánlanátok hobbi kenyér/kifli és egyéb egyszerű péktermékek elkészítéséhez?
Figyelt kérdés
Pl találtam ipari recepteket, melynél ilyen, számomra ismeretlen szakszavak szerepelnek (amik feltételezésem szerint nem csupán magától értetődőek):
tésztát felgömbölyítjük
pihentetjük
leengedjük
kelesztjük
nyitott tiplinél sütjük
feladási tömeg
érett tészta
vetés előtt megvágjuk
üzemi hőmérsékleten érleljük
trokserrel vágjuk
lúgba mártjuk
2019. máj. 16. 12:33
1/2 anonim válasza:
Mit értesz a hobbisütésen? Otthon, saját részre? Receptoldalak! Ott még akár kérdezhetsz is a recept beírójától.
2/2 anonim válasza:
Itt megtalálsz minden kenyésütéssel kapcsolatban, sok jó ötletet kaptam én is ezen a hon lapon.:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!