Miért használnak tejport a házi kenyér sütéséhez?
Figyelt kérdés
Van egy receptek amit nagyon ki szeretnék próbálni és ez a recept a házi kifli elkédzítése lenne! Végigolvastam a receptet és a hozzávalók között megtalálható a tej élesztő ...és a tejpor is! Megkérdeztem a nagyszüleimet és ők a régi elkészítési mód szerint nem hallottak ilyen hozzávalóról!!!
A kérdésem hogy miért kell a kenyérbe illetve a kifli e tejpor? Mi az előnye és van e hátránya illetve mit helyettesít?
Köszönöm a válaszokat🙂
2019. márc. 27. 12:00
1/3 A kérdező kommentje:
További kenyér receptek is érdekelnek! Régi elkészítési módok...!
Hol mi volt a szokás?
2019. márc. 27. 12:03
2/3 anonim válasza:
Selymesebb lesz az állaga mint pozitivum, hamarabb megkeményedik mint negativum
3/3 anonim válasza:
Nem kell bele, csak tehető bele. Én tejet is csak a kalácstésztába teszek, a kenyeret, zsömlét sima vízzel szoktam készíteni.
Itt egy egyszerű, átlagos hozzávalókból készült zsömle ami nagyon finom:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!