Babgulyásba, ha füstölt csülköt akarok tenni, akkor azt előtte ki kell főzni bizonyos ideig? Ha igen, akkor azt mégis mennyi ideig kell főzni?
Én meg előre megfőzöm a csülköt hagymás, babérleveles, szemes borsos vízben, Utána ezzel a lével öntöm fel a gulyást.
Ha nagyon sós, akkor nem teszem bele mindet, csak annyit amennyit elbír. Felkockázom a csülköt, és akkor teszem bele a gulyásba, amikor a csipetkét belefőzöm, tehát a legvégén.
3-as vagyok
Persze a lét leszűröm, úgy öntöm a gulyásra.
#5
Én félkilóból készítem és 4-es vagyunk.
Ha abban van rendesen hús, csülök,(van aki krumplit is tesz bele, én nem)zöldségek, csipetke, akkor az rengeteg lesz.
Persze ez személyek száma és étvágyfüggő.
Ráadásul ez az az étel, amihez kenyeret is szoktak enni, különösen ha csípősen szereti valaki, úgyhogy tényleg nem lehet megmondani, hagy nektek mennyi az elég.
Viszont lelehet fagyasztani a maradékot, ha nem teszel bele krumplit.
Bár itt vannak akik szerint a krumplis étel is fagyasztható ha szobahőmérsékleten van kiengedve, de nekünk úgy sem jön be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!