A lecsó nehéz ételnek számít?
Figyelt kérdés
Csak a sima tojásoss lecsóra gondolok amiben pari van meg hagyma meg paprika.2008. dec. 2. 16:52
1/10 anonim válasza:
Mármint elkészíteni? Szerintem nincs benne semmi ördöngősség! Odateszed az öszzevágott hagymát szalonnazsírra(én jobban szeretem így mint olajjal), megpirítod, majd ráteszed az összevágott paprikát, sózod, borsozod és fedő alatt takaréklángon megpárolod a paprikát. Amikor kész hozzáteszed az összevágott paradicsomot vagy konzerv paradicsomot, majd ráöntöd a felvert tojásokat, megsütöd, és kész is!
2/10 anonim válasza:
szerintem nem az elkészítésre gondolt, hanem az emésztésre.
szerintem nem nehéz, hisz rizsből áll és zöldségekből.
3/10 anonim válasza:
A tojásos lecsóban nincs rizs.
És elkészítéstől függ, hogy nehéz ételnek számít e.Alapvetően nem.
4/10 anonim válasza:
A lecsóban van risz már meg ne haragudjatok.
5/10 anonim válasza:
Van aki tesz hozzá rizst, van aki nem , de alapvetően nem rizses étel.
6/10 anonim válasza:
Risz sosincs benne, esetleg rizs! :D
De ezek szerint te még nem hallottál a tojásos lecsóról, mert abban ugyan se risz, se rizs nincs!
7/10 anonim válasza:
Valaki tesz bele rizst és valaki nem! Én nem! Én kockára vágott szalonnával és parasztkolbásszal szeretem, nyáron még szoktam beletenni gyenge cukkinit is! Isteni finom!
Valaki lecsó kolbásszal, virslivel készíti!
8/10 anonim válasza:
pontozzátok nyugisan a rizset, a lecsó rzs nélkül nem lecsó
9/10 anonim válasza:
Hát mi felénk rizs nélkül eszik! Én sem teszek bele, mert nekem úgy nem lecsó! Ezen kár okoskodni! Ki hogy szereti!
10/10 A kérdező kommentje:
én általában nemrizsesen szoktam elkészíteni..egyébként az emésztésre gondoltam,de legalább megtudtam,hogy ki hogy eszi:)
2009. jan. 9. 17:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!