A tojás miért számít nehéz ételnek?
Mert valaki kitalálta. Ma szinte semmit nem lehetne megenni,mert minden vagy nehéz vagy egészségtelen.
Bármit eszel vacsorára,ha nagyon sokat eszel,vagy utána azonnal lefekszel,megterheli a gyomrodat.
Én sokszor ettem azt vacsorára kis koromban a nagymamámnál. Soha nem ülte meg a gyomrom. Most is gyakran azt eszek este.
Nem tudom, milyen válaszokat találtál, de nekem a nagymamám mondta még régen: "Ha lágytojást szeretnél enni kislányom, akkor forrásban lévő vízbe tedd a tojást és úgy fázd három percig. Nem 2-ig, nem 4-ig, hanem 3-ig."
És tényleg. Én mindig így csinálom és mindig jó lesz.
Ja, a tojást nem árt korábban kivenni a hűtőből, vagy jó meleg vízben megmosni akkor nem csattal el, mikor beleteszed a forró vízbe (bár mikor elfelejtem, akkor is csak ritkán szokott)
a tojás jó, és ha nem zsírszalonnával meg egyéb nehéz fincsiséggel eszed, akkor estére sem nehéz
egy jó kis zöldségtállal tök jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!