Van olyan süti recepted, amelyet ha megsütünk folyik benne a csoki?
Figyelt kérdés
Létezik ilyen? Most nagyon megkívántam :)2010. aug. 15. 20:53
1/9 anonim válasza:
Házi készítésű croissant,de az is inkább csak melegen.Veszel egy csomag leveles tésztát,felolvasztod,kinyújtod(lehetőleg téglalap alakúra),10-15 cm-es háromszögeket vágsz,a kedvenc csokidat(szerintem Milkával a leg finomabb) beletördeled kockánként,jó sokat,és 20 perc a latt készre sütöd előmelegített sütőben.Iszonyat finom,és melegen/langyosan folyik benne a csoki,és semmi munka nincs vele!
3/9 anonim válasza:
4/9 anonim válasza:
Ez pont olyan, amilyet te szeretnél. A külseje szilárd, de amikor megvágod, a belsejéből folyik a csoki. Isteni!
5/9 A kérdező kommentje:
nyamíiíií köszi szépen, kifogom próbálni :)
2010. aug. 16. 13:17
6/9 A kérdező kommentje:
A válasz írója 89%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 08:55
Ezt a receptet nem jeleníti meg :S
2010. aug. 16. 13:19
7/9 A kérdező kommentje:
Na már regisztráltam és megy, köszi neked is :)
2010. aug. 16. 13:35
8/9 anonim válasza:
létezik ilyen a receptet nem tudom valami olyan a neve hogy Vulkán torta, vagy Vulkán kalács, mikor beleszúrod a villát akkor folyik a krém ki belőle mint a láva!!! nálunk ez a süti létezik Szerbiában!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!