Van egy jó paradicsommártás recepted, amit megosztanál velem?
Figyelt kérdés
Csináltam töltött paprikát és egy merő borzalom lett a paradicsommártás.Ennek kb 2 éve,azóta nem mertem nekikezdeni újra.Most van egy rakás paprikánk,a férjem szereti,jó lenne csinálni.2011. júl. 29. 13:12
1/3 anonim válasza:
A töltött paprikához nem külön szoktam mártást késziteni, hanem a megtöltött paprikákat belerakom egy edénybe, hozzáteszek eltett parapdicsolmlevet (vagy paradicsompürét vizzel kicsit felhigitva), sózom, teszek bele cukrot és ebben fözöm meg a paprikákat. Mire kész, addigra nagyon finom mártás lesz alatta, nem lesz liszt és zsirizü, és még csak nem is hizlal igazán.
Sokan tesznek bele rántást, de azzal csak elveszik a paradicsom jellegzetes izét, és csak a rántásiz fog dominálni benne.
2/3 anonim válasza:
Csinálj egy világos rántást öntsd fel vízzel,majd tedd bele a sűrített paradicsomot,vagy paradicsom levet.Tegyél bele sót, 1-2 szál babéllevelet és ízlés szerint cukrot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!