Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Tatár befestek-et aki evett,...

Tatár befestek-et aki evett, nem volt nyers hús íze?

Figyelt kérdés
Még nem ettem sose, félek megkóstolni.
2010. aug. 15. 20:20
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem kell félni tőle. Ha jól készítik el, nem azt érzed, hogy nyers húst eszel.
2010. aug. 15. 20:27
 2/6 anonim ***** válasza:
háháhá :D most egy kicsit megmosolyogtattál :D hát a lévén hogy a tatár bifsztek nyers húsből készül de igen van nyershús íze :D
2010. aug. 15. 20:41
 3/6 anonim válasza:
100%

A tatárbeefsteak ízét nem a hús adja (a nyers húsnak nem nagyon van íze), hanem benne a hagyma, ső, bors, paprika, mustár, ketchup, majoranna, stb. ahány ház annyiféleképp csinálják. De ezek ízét érzed.

Nyers húsnak nyers hús, és? Attól még finom =) A szusi meg nyers hal, és az is finom :D

2010. aug. 15. 20:42
 4/6 A kérdező kommentje:
De én nem ettem eddig semmi nyerset és ki szeretném próbálni, hogy milyen, de félek kicsit.
2010. aug. 15. 20:59
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon finom, ha jól van elkészítve. Nem a nyers húst érzed benne, hanem az összetevők ízharmóniáját. Kóstold meg bátran!
2010. aug. 15. 21:12
 6/6 anonim ***** válasza:

bizony nagyon finom, ha egyszer megkóstolod, a kedvenceddé válik. nálunk a kicsi gyerekek is imádják, pedig jó csípősre készítjük.pirítóssal az igazi.

persze jól kell elkészíteni, mert ettem már olyat is, ami nem volt finom, durva darabos volt benne a hagyma és nem volt jól fűszerezve.

üdv.

2010. aug. 16. 08:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!