Ha háthszínből csinálok tatár bifszteket biztosan nincs benne féreg /fertőzés?
Figyelt kérdés
2009. nov. 16. 19:55
1/4 anonim válasza:
a hátszínben is ugyanúgy lehet, mint a bélszínben, ezen nem múlik semmi.
pácold meg durván 5 napig mustárral, mielőtt aprítod/darálod.
2/4 anonim válasza:
Ha nem romlott a hús,akkor nincs benne féreg.Nyugodtan készítsd el,csak ne tárold hosszú ideig a hűtőben A tatárbifsztekhez nem kell bepácolni,mert akkor a hozzávalókkal nem harmonizál majd az íze.
3/4 anonim válasza:
A tatár bifszteket bélszinből, és nem hátszinből kell késziteni, soha nem lesz olyan, mintha...
Hátszinből csinálj spékelt marha szeletet, hagymás szeletet, vagy valami mást kedved szerint.
4/4 anonim válasza:
En ugy tudom, hogy a tatar bifszteket pacolni kell meghozza olajban (hogy az olaj jol ellepje a hust) minimum 72 oran at de lehet annal tobb is. Ez azert van mert az olaj annyira elszigeteli/lezarja a hust, hogy a hushoz nem jut oxigen igy a bakteriumok elpusztulnak a husban es barmi oxigen nelkul 72 oran at. Az olajba kell babaerlevel es foghagyma cikk. Persze ez szemelyes velemeny. En probaltam hatszinbol is de nem lett olyan finom, a hatszin inasabb egy picit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!