Hogy kel csinálni rántot sajtót?
Figyelt kérdés
2021. jan. 24. 18:27
1/8 anonim válasza:
En ugy csinálom,mint a rántott szeletet.A lisztbe,tojásba és prézlibe mártom és utána forró olajba teszem,de lassitom a tüzet.
2/8 anonim válasza:
Ha duplán panírozod, akkor nagyobb az esély arra, hogy nem folyik ki.
3/8 anonim válasza:
Dupla panir, kis pihentetes, es hirtelen kell sütni.
4/8 anonim válasza:
Liszt, tojás, zsemlemorzsa, tojás, zsemlemorzsa.
Aztán ha van rá lehetőség, akkor egy kicsit bővebb zsemlemorzsával megszórva alul, felül, rétegek közt, beteszed a hűtőbe egy fél órára.
Utána aránylag magas hőmérsékleten rövid ideig sütöd.
A fölösleges zsemlemorzsát előtte lesepred róla, ez utána később bármihez felhasználható. A zsiradék 180-190 fok legyen.
5/8 anonim válasza:
Fogsz egy tetszőleges napilapot, lehetőleg nem színeset.
Kicsit meg kell nedvesíteni, így tapadni fog rá a liszt.
Megforgatod lisztbe, utána tojásba, aztán zsemlemorzsába.
Ezt követően olajban gyorsan aranysárgára sütöd.
Arra azért oda kell figyelni, hogy a sajtó papírból van, így ki nem folyik, de ha túl sokáig sütik, begyulladhat.
6/8 anonim válasza:
Dupla panír és nem szúrsz bele villával, hanem lapáttal, vagy sütőcsipesszel fordítod meg.
8/8 anonim válasza:
abc-ben megveszed, belehajítod forró olajba, megbarnult megfordítod, kifolyik kiszeded, megeszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!