Miért lett nyersszerű a sztrapacska?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Juhtúrós sztrapacskát szerettem volna készíteni. Ahogy kiszaggattam és kiszedtem, tiszta nyálkás volt és nyers íze volt. Pedig elég sokáig főtt lobogó vízben. Mi lehet a gond?
(800g krumpli, kb.350g liszt, víz, só, 1db tojás)
2021. jan. 20. 19:45
11/12 anonim válasza:
Én kis lyukú reszelőn szoktam vagy egyszerűn meg turmixolom a krumplit.Lehet az 1 tojás is kevés bele.Vizet nem szoktam bele rakni.
12/12 A kérdező kommentje:
Ma sikerült tökéletesen megcsinálni, az volt a baj, hogy nagyon nagyra volt reszelve a krumpli.
Most vettünk kisebb lyukú sajtreszelőt és mindjárt jó is lett
2021. jan. 23. 19:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!