Megfőzhetem a 3 éve lejárt chilisbab alapot?
Figyelt kérdés
Most találtam meg.
Vagy inkább dobjam ki és vegyek frisset?
2021. jan. 20. 17:17
1/11 A kérdező kommentje:
Mármint hogy a cukor és a liszt is eláll sokáig, hiába van rajta a lejárati dátum.
2021. jan. 20. 17:20
2/11 anonim válasza:
Amennyi tartósítószer van benne maximum fosol egyet
3/11 anonim válasza:
De ez nem cukorból és lisztből áll. Biztosan van benne tartósítószer, de azért a 3 év elég sok, Én biztos kidobnám a helyedben.
4/11 anonim válasza:
Ez egy száraz por, konzerv, vagy milyen formátum? Konzervnél lehet, hogy nem főzném meg, ha por, és nincs avas szaga, akkor simán.
5/11 A kérdező kommentje:
Por.
2021. jan. 20. 17:43
7/11 anonim válasza:
Amúgy se a porban, se a konzervben nem szokott külön tartósítószer lenni. A port a szárítás meg a magas sótartalom teszi tartóssá, a konzervet meg az, hogy sterilizálják és hermetikusan le van zárva.
8/11 anonim válasza:
Mar nem is emlekszem hanyszazeves babkonzervet ettunk a seregben ... es meg jol is esett ... szavatossagi datum szerint mar tobb eve lejart ... mindenki joizuen evett belole es senkinek nem lett baja :)
9/11 anonim válasza:
én ilyen alapport akkor sem használnék fel, ha friss lenne
amúgy valaki tudja mit keres ebben a kategóriában az a pár ember, akik minden olyan kérdéshez odabüfögik, hogy ők tuti kidobná?
10/11 anonim válasza:
Miert foglakozol azzal, hogy mas mit valaszol ... te megmondod a tuttit a legjobb tudasod szerint, a tobbivel nem kell foglalkozni :) Peace!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!