Túl sok borsot tettem a gulyáslevesbe, lehet valamivel javítani ezen?
Figyelt kérdés
#Gulyásleves, bors, főzés,
2021. jan. 15. 12:33
11/21 anonim válasza:
9es
Ez igen..
Gondoltam egyértelmű hogy a só és a bors nem a tejbegrízbe alap.
De egy paprikás, sós, magyaros ételbe abszolút.
Néha túlbecsülöm az embereket.
12/21 anonim válasza:
Nem, egy sós,magyaros etelbe NEM ALAP a bors. A so es a paprika igen. A bors nem.
13/21 anonim válasza:
Főzöl még egyet, összeforralod a szerelmessel, kész a majdnem ehető analfabéta gulyás.
14/21 anonim válasza:
12: egyáltalán nem alap....
Azt mondhatod, hogy _nálatok_ alap, de a klasszikus ételreceptek egyáltalán NEM tartalmazzák a borsot az ún. magyaros ételeknél. Korábban már leírtam, miért...
15/21 anonim válasza:
Akkor ne tegyetek bele. Én meg teszek. Úgy beszéltek mintha ciánrol lenne szó.
Az éttermekben is van só és bors alapbol az asztalokon. Mert ezek alap fűszerek.
16/21 anonim válasza:
Az, hogy alap fűszer, nem azt jelenti higy használni kell. Lehet. De gulyásba épp nem kell
17/21 anonim válasza:
Kérdező, milyen lett végül a leves?
18/21 A kérdező kommentje:
Rossz. Vettem le a levéből és adtam hozzá vizet így egy nagy színtelen semmi lett, inkább hagytam volna úgy.
2021. jan. 15. 19:05
19/21 anonim válasza:
Paprikát, sót még tehettél volna bele. A színét nem a bors adja.
20/21 anonim válasza:
Írták az utánfűszerezést pedig...😕
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!