Melyik a kedvenc, mesterséges adalék nélküli ételízesítőd?
Figyelt kérdés
Köszi a válaszokat előre is.2021. jan. 13. 18:27
11/14 A kérdező kommentje:
Köszi, kedves 17:52-es és kedves tegnap 21:00-ás válaszok adói. Örültem volna, ha a többi válasz adóinak szótárában is szerepel az ételízesítő kifejezés. De ha nem, hát nem. Örülök, hogy valaki legalább tudja, hogy az ételízesítő és a fűszer nem ugyanaz -de mindegy.
Gondolom, nagyon apróra vágva és alacsony hőfokon készül a saját keveréked. Jó öteltnek tűnik, köszi!
2021. jan. 14. 18:08
12/14 anonim válasza:
Igen, viszonylag apró, mondjuk 2-3 négyzet mm-re vágtam, de láttam videót, ahol aprítógépbe tették a zöldségeket szárítás előtt. Felhasználási területtől és egyéni ízléstől is függ, hogy milyen méret az ideális.
40-50 C fokon szárítottam, de egyes források szerint 80 C fokon is lehet.
14/14 A kérdező kommentje:
Kedves 19:26-os! Olyan javaslatod, hogy melyik "zöldségport" érdemes megvenni, van? Vmi olyasmire gondolok, mint a liofizált levespor, ami adalékmentes.
2021. jan. 15. 02:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!