Ettetek már ilyet? Univeres spagettikrém tejföllel kikeverve, spagettivel.
Figyelt kérdés
2021. jan. 8. 21:09
1/8 anonim válasza:
Gyerekkoromban melegszendvicsre kentük, tejföllel és reszelt sajttal elkeverve. Nagyon szerettük!
2/8 anonim válasza:
Ettem már így gyerekkoromban, de nem a gasztronómia csúcsa. Ma már inkább magam dobok össze spagettihez szószt, valódi és friss összetevőkből.
3/8 anonim válasza:
Még nem.
Én az univer pizza krémet kevertem ki tejföllel, és a hasáb burgonyához mártogatósként ettem.
4/8 anonim válasza:
Kb. 6-7 évesek lehettünk tesómmal, (80-as évek) amikor nyáron az akkor kb 17 éves unitesónk vigyázott ránk. Ő készített ilyet, nagyon ízlett és mondtuk otthon, de anyánk nem csinált soha, mert szerinte ez nem rendes kaja.
6/8 anonim válasza:
A spagettikrém paradicsomos, biztos jó hozzá a tejföl?
7/8 anonim válasza:
6, szerintem tejföl nélkül ehetetlen, annyira intenzív. Biztos nem is arra találták ki hogy csak úgy önmagában együk, meg ahhoz pici is a tubus amiben árulják.
Olyan mint a gulyáskrém, az is túl sós önmagában, de ha az ember belefőzi egy adag gulyásba, akkor pont jó.
8/8 anonim válasza:
Májkrémmel keverve nagyon jó melegszendvicskrém.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!