Kocsonya recept?
Igen, kell bele köröm meg bőr, mert abban van a kollagén, amitől megdermed, ahogy az előző írta. Én spec. nem öntöm le a levét, hanem ha felforr, kanállal leszedem a habot. Szoktam belerakni valami füstölt áru is. A végén szoktam egy kávéskanál kurkumát is belerakni, mert szép színe lesz, de ez csak ízlés kérdése.
Összefoglalva mitől lesz kocsonya a kocsonya: kollagén tartalmú disznóságok, jó sok fokhagyma, babérlevél és a lassú, gyöngyöző főzés. A zöldségek és a többi dolog ízlések és pofonok.
11 . Köszönöm!
A kurkuma az mint festék jelent valamit a lében.szép sárga lesz tőle,ízben,állagban nincs jelentősége.Viszont ha a vöröshagyma külső levelét használom úgyanez érhető el vele.Ha nincs az első leve leöntve akkor sincs semmi gond gondolom,mivel a vér által keletkezett habot le szedjük és a végén miután minden ki van szedve a léből a hús,bőr,csont,zöldség, átszűrjük.
A tanácsaim közé teszem az önét is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!