Forró csoki por receptek?
Figyelt kérdés
Forró csoki por receptek kellenének. A neten találtam viszonylag sokat, de egyik sem megfelelő. Karácsonyi ajándék lenne, ezért kérlek válaszoljatok gyorsan!2020. dec. 24. 12:31
2/5 anonim válasza:
Nem ertem a kerdest. Vannak keszen kaphato forrocsoki porok, azt csak elkevered tejjel vagy vizzel, attol fuggoen, hogy mit ir a csomagolas, es kesz. Ehhez nem kell kulon recept szerintem. Ha hazilag akarsz kesziteni, de egyik recept se felel meg, akkor meg foleg nem ertem a kerdest :D
3/5 anonim válasza:
Por helyett inkább olvassz minőségi etcsokit, tegyél bele vaníliát, fahéjat, vagy valami alkoholt, öntsd jegkockatartoba, tegyél bele kanalat vagy jégkrém pálcikát és hagyd megdermedni.
4/5 anonim válasza:
reszelt csoki, kakaó por, kókusz, fahéj, cukor (mindent ízlés szerint, a reszelt csokin és a kakaó poron kívül semmi sem kötelező, légy kreatív) Ha fehér csokisat akarsz értelem szerűen fehércsokiból csináld.
5/5 anonim válasza:
Ha még nem késő,én ezt adtam ajándékba:
Konyhai késes aprítóba teszed a következő alapanyagokat,és összekevered:
1 tábla étcsoki (jó minőségű)
1 csésze (1dl) nádcukor
3 evőkanál kakaópor
3 evőkanál étkezési keményítő.
Ezután mehet üvegbe.
2dl forró tejbe kell belőle 2kiskanállal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!