Mit főztök a két ünnep között?
Figyelt kérdés
Ki mit főz? Nekem már kicsit sok az ünnepi kaja. Szilveszterre nyilván főzök majd kicsit "keményebb" kaját, de most így a maradék két napra nem sok ötletem van.2020. dec. 29. 07:40
11/22 anonim válasza:
nem tudok jol fözni, mindenböl a legegyszerübbet :(
csirkemell + rizs
tükörtojás , virsli + kenyér
gyümölcsleves
mirelit pizza
vajaskenyér + só
12/22 anonim válasza:
Nekünk rengeteg kaja megmaradt karácsonyról.
Halászlé, frankfurti leves, sült csirkecomb, töltött káposzta, rakott krumpli, rizs, héjában sült krumpli, tört krumpli, saláták, mindenféle süti.
Ezeket esszük azóta is, de szerintem a fele ránk fog romlani.
13/22 anonim válasza:
12-es: ezért nincs értelem ilyen rengeteg mindenböl túl sokat fözni.
14/22 anonim válasza:
Chilis babot főztem mára-holnapra.
31-én is csak valami gyors készül (eredeti carbonara vagy ilyesmi), mert du. szeretnék sütni egy tepsi pogácsát meg másnapra elkészíteni a lencsét.
Este meg passz (filmezünk, vszeg csipsz, sörök, sós süti), de éjfél után sült virsli friss kenyérrel.
15/22 anonim válasza:
Én ma reményeim szerint tepsiben sült túrós csuszát csinálok,ha nem akkor ugyan az lesz, mint ma, péksüti
16/22 anonim válasza:
12-es! Rakd el a fagyóba, majd pár hét múlva már kelendő lesz.
18/22 anonim válasza:
Sokáig kihuzzuk a karácsonyi kajabol utána vissza térünk a rendes hétköznapi menüre pl spagetti, tárkonyos ragu leves.
19/22 anonim válasza:
Kelkáposzta főzelék,baconbe tekert virslivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!