Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mit süttök/főztök ma szenteste?

Mit süttök/főztök ma szenteste?

Figyelt kérdés

2012. dec. 24. 12:55
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Mi semmit mert a szüleimnél vagyunk:) Annyi hogy tegnap barátnőmmel csináltunk 2 tepsi sajtos pogácsát, én meg csináltam kókuszgolyókat és ennyi:) Most már a szüleimnél vagyunk lent, barátnőm anyámnak segít én meg addig felhoztam a fenyőfát feldíszítettem meg kitakarítottam a nappalit, most várom hogy felszáradjon addig itt pihenek egy jó forró kávé társaságában :) Lent nagyban rotyog már a halászlé, már a rántott hús és hal is készülőben van, meg anyám még valami tűrós sütit csinál még a bejgli meg már 2 napja kész :)

Neked kellemes ünnepeket kívánok!

2012. dec. 24. 13:02
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Én lazacot vettem és azt sütöm meg krumplipürével tálalom. Snidlinggel fogom megszórni : ) (Még mielőtt fújolnának, hogy de jól megy, az utolsó 5000-sem ment el a kajára, mert egyedül vagyok a kislánnyal, de neki most lazac lesz! : )) Ja és tartármártással esszük!! Hmmm, még nincs is kész és máris éhes vagyok4
2012. dec. 24. 14:16
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ebédre töltött káposzta volt, a vacsi kolbásszal töltött sertésszűz lesz sütve, krumplisalátával, meg rizzsel. A káposzta meg a sali már a tegnapi nap folyamán elkészült, a linzer meg már pénteken. Most még kalács sül majd, meg gesztenyés tekercs. Kellemes ünnepeket! :)
2012. dec. 24. 14:18
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Húslevest sok friss zöldséggel

Rántott húst

Aszalt szilvával töltött rántott húst

Citromos rántott halat

Párolt mézes-almás lilakáposztát

Tartármártást

Rizst borsóval, kukoricával és bébirépával :)

2012. dec. 24. 14:28
 5/8 doboszoli ***** válasza:
100%

Napközben a "ki mit talál" című mutatványt adtuk elő, mert ugye fadíszítés, rendezkedés, csomagolás, stb.

A vacsi lesz a főétkezés, mint minden évben, most is nálunk a "nagycsalád".

Halászlé. Készen van.

Tarjaszeletek hentes módra. Folyamatban.

Szarvasbélszín, (ajándékba kaptam) római tálban, gombás rizs.(már tető nélkül pirítom)

Sütiket összeadják, ez lesz a meglepetés nekem.

Igaz, már csak hatan vagyunk, de hadosztálynyi mennyiségek készülnek, hogy holnap mindenki pihenhessen.(persze mindenki otthon.D)

2012. dec. 24. 14:49
 6/8 anonim ***** válasza:
67%
Nem értem miért kell megmagyarázni, hogy a drágább ételek honnan kerültek az asztalra? Karácsony van basszus, mindenki megérdemli, hogy egyszer egy évben egyen valami különlegeset, finomat. Amúgy nálunk halászlé, rántott hal, franciasaláta lesz vacsira, holnap meg újházi tyúkhúsleves, sült tyúk, krumplipüré, a bejgli és a püspökkenyér kész.
2012. dec. 24. 15:30
 7/8 anonim ***** válasza:
Mert a lazac azért az nem csirkefarhát : ) Érban sem és máshogy sem. Mert a GYK-án szeretik egymást fikázni az emberek, azért is, hogy de jól megy nektek, lazact ezstek. Ha nem irtam volna oda, akkor ez történt volna. De még most is látom szúrja mindig valakinek valami az orrát... : ) Mindenkinek jó étvágyat, jó kis kajákat irtatok! És Boldog Karácsonyt: )
2012. dec. 24. 16:23
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk fácánleves májgombóc, cérnametélt. Töltött dagadó hidegen - francia saláta, káposzta saláta. Rántott hal-ponty első szeletek,rántott hal tej, rántott gomba- ecetes krumpli saláta. Rizs. Mézes krémes, beigli, soha nem lett ilyen jó.
2012. dec. 24. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!