Mit süttök/főztök ma szenteste?
Mi semmit mert a szüleimnél vagyunk:) Annyi hogy tegnap barátnőmmel csináltunk 2 tepsi sajtos pogácsát, én meg csináltam kókuszgolyókat és ennyi:) Most már a szüleimnél vagyunk lent, barátnőm anyámnak segít én meg addig felhoztam a fenyőfát feldíszítettem meg kitakarítottam a nappalit, most várom hogy felszáradjon addig itt pihenek egy jó forró kávé társaságában :) Lent nagyban rotyog már a halászlé, már a rántott hús és hal is készülőben van, meg anyám még valami tűrós sütit csinál még a bejgli meg már 2 napja kész :)
Neked kellemes ünnepeket kívánok!
Húslevest sok friss zöldséggel
Rántott húst
Aszalt szilvával töltött rántott húst
Citromos rántott halat
Párolt mézes-almás lilakáposztát
Tartármártást
Rizst borsóval, kukoricával és bébirépával :)
Napközben a "ki mit talál" című mutatványt adtuk elő, mert ugye fadíszítés, rendezkedés, csomagolás, stb.
A vacsi lesz a főétkezés, mint minden évben, most is nálunk a "nagycsalád".
Halászlé. Készen van.
Tarjaszeletek hentes módra. Folyamatban.
Szarvasbélszín, (ajándékba kaptam) római tálban, gombás rizs.(már tető nélkül pirítom)
Sütiket összeadják, ez lesz a meglepetés nekem.
Igaz, már csak hatan vagyunk, de hadosztálynyi mennyiségek készülnek, hogy holnap mindenki pihenhessen.(persze mindenki otthon.D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!